ACCES ÎN INCINTA CCSB - IANUARIE 2022

În conformitate cu H.G. 34/06.01.2022, accesul persoanelor (cu excepția angajaților, a participanților în cadrul procedurilor judiciare, disciplinare, contravenționale, administrativ-jurisdicționale și a celor administrative din motive de ordine și siguranță publică) în Casa de Cultură a Studenților din București este permis doar în intervalul orar 05.00 – 22.00 și doar celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Atestarea vaccinării, testării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2 se realizează prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID.

Serviciul de pază are obligația de a verifica existența certificatului digital iar persoanele care doresc să intre in instituție au obligația de a se legitima și de a prezenta certificatul digital.

În incinta Casei de Cultură a Studenților din București este obligatorie purtarea măștii de protecție astfel încât să acopere nasul și gura.