SPRIJINIM VIITORUL

Centrul de Consiliere, Coaching și Dezvoltare Personală al Casei de Cultură a Studenților din București va colabora în acest an cu Centrul Europe Direct București.

Conform Strategiei UE pentru Tineret în perioada 2022-2027 printre direcțiile europene actuale pe care și România le urmează se află preocupările UE privind procesul de empowerment al tinerilor, care poate fi sprijinit prin diverse forme de educație non-formală și lucru cu tinerii.

“Empowerment of young people means encouraging them to take charge of their own lives. Today, young people across Europe are facing diverse challenges and youth work în all its forms can serve aș a catalyst for empowerment.” / “Support youth work activities, including grassroots, and recognise youth organisations aș providers of competences development and social inclusion through youth work and non-formal education activities”.

 

Centrul de Consiliere, Coaching și Dezvoltare Personală desfășoară exact acest tip de intervenții de empowerment, pentru studenți și tineri până în 35 de ani, care au provocări specifice vieții lor. Centrul Europe Direct București a apreciat această activitate a CCCDP și a diseminat informațiile în cadrul grupurilor de studenți bursieri și voluntari, tineri cu aspirații europene.

 

Această metodă de sprijin gratuit pentru beneficiari ai ambelor instituții publice – tinerii – are rol de catalizator, de accelerare a atingerii obiectivelor proprii, precum și de estompare a eventualelor vulnerabilități preexistente sau accentuate de izolarea din pandemie și de nesiguranța legată de viitor.

Pentru detalii și înscrieri, scrie-ne un mail la adresa iuliana.dobre@ccs.ro sau află mai multe pe www.lifecoaching.space

https://crs.ccs.ro/wp-content/uploads/sites/2/2022/03/CCCDP.png
Share: