Sorin Lupașcu – practicant judo din 1973, practicant karate shotokan fudokan din 1986, practicant aikido din 1990, actualmente instructor daitoryu aikijutsu hakkodenshin (4 dan), cel care i-a antrenat și pe cascadorii lui Steven Seagal.

În luna martie primim înscrieri la cursul de autoapărare gratuit destinat exclusiv elevilor și  studenților cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani.

Doritorii pot veni în fiecare luni sau joi la ora 18.45 la sala de curs din incinta CCS București.
Detalii puteți solicita la adresa cursurigratuite@ccs.ro

Citește AICI toate informațiile necesare pentru înscriere.

https://crs.ccs.ro/proiecte/inscrieri-curs-de-autoaparare/ 

Ești binevenit!

 

Secretul adaptării constă în a înțelege că forța de adaptare și puterea de viață depind de personalitatea fiecăruia, ce, odată descifrată, poate fi antrenată fizic și mental pentru acest scop.

 

Tehnicile de autoapărare nu se focalizează asupra forței fizice a practicantului ci, mai degrabă, dă o cunoaștere a unghiurilor și a deplasării corpului prin care se poate folosi forța adversarului împotriva lui însuți. Aceasta se face folosind un minimum de efort dar având un maximum de control asupra propriei persoane și asupra situației. Pe măsură ce abilitățile se dezvoltă, veți reacționa instinctiv folosind mișcările cele mai eficiente și veți avea o gamă mare de posibilități de acțiune în orice situație conflictuală.

 

Află mai multe despre Sorin din CV-ul lui!