FILM CU TELEFONUL

Un proiect Hobycultor.

Într-un cadru format de trei actori, un band de muzică unplugged și momente de teatru și dans, prezentăm filmele făcute în cadrul proiectului “Hai să film!”, dăm premii și participăm la discuții cu participanții.

https://crs.ccs.ro/wp-content/uploads/sites/2/2021/12/Homepage_Hai-sa-film-2.jpg

Casa de Cultură a Studenților din București organizează o serie de evenimente de dedicate celor 80 de ani care se împlinesc de la adoptarea rezoluției privind Ziua Internațională a Studenților. Intrarea este gratuită pentru studenți și se face pe bază de invitații. Info invitații: 0758 252 021
CONDIȚII DE PARTICIPARE LA SPECTACOL
Conform ultimelor reglementari legislative (prevazute de HG 932 din 9 septembrie 2021- Anexa 3) și ca urmare a ratei de infectare cu Sars COVID-19 în Bucuresti, care este peste 6 la mie la ora actuală, evenimentele CCSB se vor desfășura cu o capacitate de maximum 30% din sală, masca de protecție fiind obligatorie.
Pentru participarea la evenimentele CCSB, spectatorii trebuie să fie studenți și să prezinte la intrare Certificatul Digital Covid (cod QR) eliberat într-una din următoarele situații:
✓ au completat schema de vaccinare în urmă cu cel puțin 10 zile;
✓au trecut prin boală (se află între a 15-a zi și a 180-a zi de la infectare);
Testele PCR sau antigen nu mai sunt luate în considerare la ora actuală. Pentru generarea Certificatului accesați următorul link: click aici
Accesează evenimentul nostru din Facebook și fii primul care află ultimele noutăți: click aici

https://crs.ccs.ro/wp-content/uploads/sites/2/2021/12/Filmam_telefon_interior.jpg
eveniment_studenti_bucuresti
eveniment_casa_de_cultura_bucuresti

A spus cineva “film”? Iată ce puteți câștiga dacă vă înscrieți la atelierul/concursul/festivalul “hai să film!”.