MUZICĂ VECHE

Eveniment cu intrare liberă

În asaltul gălăgios și bulversant al timpului contemporan, când armonia şi bucuria muzicii este lăsată deoparte în favoarea zgomotului, când contemporanul ne aleargă prin viaţă sau când milioanele de biţi ne ţintuiesc în faţa radiaţilor luminoase în ideea destinderii, ne reîntoarcem către izvoarele culturii, redescoperind şi recuperând identităţi culturale.

https://crs.ccs.ro/wp-content/uploads/sites/2/2021/12/Untitled-5.jpg

Într-un timp al bolilor și al războiului dintre alb și negru readucem bucuria de odinioară a muzicii, a vieţii, aducem lumină și liniștire ale sufletelor răscolite de timpul contemporan.

Concerte cu acces fizic (40 pers max) și on-line, susținute de:
– CRISTI LAZĂR – Iași – concert lăută – vineri 03 decembrie 2021, ora 18:30
– PERERGINII – Timișoara – concert de muzică medievală și renascentistă – sâmbătă 04 decembrie 2021, ora 18:30
– TRUVERII – București – concert de muzică medievală și tradițională – 05 decembrie 2021, ora 18:30

Vezi mai jos linkurile unde te poți înscrie pentru rezervare.
Link rezervări 03 dec ora 18:30 – Concert CRISTI LAZĂR: vezi aici
Link rezervări 04 dec ora 18.30 – concert PEREGRINII: click aici
Link rezervări 05 dec ora 18.30 – concert TRUVERII: rezervă aici

Spectacolele au loc în sala POD (etaj IV) din incinta Casei de Cultură a Studenților din București. Intrarea este liberă cu rezervare prealabilă. Accesul în instituție se va face cu 30 de min înainte de începerea concertului. Publicul este rugat să respecte regulile impuse de pandemia cu SARS-Cov 2.

https://crs.ccs.ro/wp-content/uploads/sites/2/2021/12/Untitled-6.jpg

Vă aducem la cunoștință un set de reguli pe care spectatorii trebuie să le respecte, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-COV2:
* Accesul în spațiul de spectacol va începe cu 30 minute înainte de începerea reprezentației și se va face gradual, cu respectarea distanțării de minim 1,5 m.
* Se recomandă insistent ca persoanele care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree) să nu participe la spectacol și să solicite anularea rezervării
* Accesul spectatorilor în instituție este permis doar după triajul observațional, prin măsurarea temperaturii cu termometru noncontact.
* Obligativitatea purtării măștii de protecție se aplică de la intrarea în instituție, pe toată durata evenimentului, până la părăsirea spațiului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul.
* Se recomandă dezinfectarea mâinilor cu substanțele puse la dispoziție.
* Se interzice consumul de mâncare şi băutură în spațiul destinat spectacolului, cu excepția băuturilor nealcoolice ambalate în recipiente individuale, cu capac, conform normelor în vigoare.

Organizator: Casa de Cultură a Studenților din București alături de Societatea Cultural Artistică de Tineret CONCRET, Fundația pentru Tineret a Municipiului București.
Sub egida Ministerului Tineretului și Sportului.