LEADERSHIP

Un curs de leadership cum nu te-ai aștepta

Încă un Atelier este un curs de leadership cum nu te-ai aștepta. Spunem asta pentru că noi ne folosim de exerciții preluate din antrenamentul actorilor pentru dezvoltarea ta ca lider și a relațiilor tale cu cei din jur.

https://crs.ccs.ro/wp-content/uploads/sites/2/2021/12/Leadership.jpg

Grăbește-te, deadline-ul înscrierilor este 27 februarie 2018. Vezi mai jos tot ce trebuie să știi despre înscriere.

Costul este GRATUIT pentru studenți pe baza copiei după carnetul de student (vizat pe anul în curs) și cartea de identitate. Are o durată de 4 săptămâni în perioada, urmând să aibă loc întyre 27 februarie – 22 martie 2018. Cursul are loc de 2 ori pe săptămână, iar fiecare curs va avea o durată aproximativă de 3 ore.


Zilele de atelier: marți și joi în intervalul orar 18:30 – 21:30. Cursul se va ține în sala Teatrului Studențesc „Podul” a Casei de Cultură a Studenților din București.Cum te poți înscrie?


Trimiți un mail la adresa: mihai.muntenita@ccs.ro, în care specifici la subiectul mesajului: încă un Atelier – leadership prin actorie. În corpul mesajului te rugăm să ne spui cum te numești, vârsta pe care o ai, universitatea, anul de studiu, numărul tău de telefon și motivul pentru care ți-ai dori să participi la un astfel de atelier.


Cineva îți va răspunde cât de repede 🙂


Atenție, numărul de locuri este de maxim 20 de persoane. Au prioritate la înscriere studenții aflați la început de studii.