AMONG THE FILTERS

Among The Filters este o trupă pop rock, rock alternativ, fondată la Galați în anul 2017. Repertoriul trupei se bazează pe compoziții proprii, însă aceștia abordează și o serie de cover-uri celebre. În anul 2020 trupa lansează albumul său de debut intitulat “Galați, etaju’ 10”, album ce va avea parte de un destul de mare succes pe plan local.

Deși trupa Among The Filters a avut de suferit mai multe schimbări în componență de-a lungul timpului, formula finala constă în: Bogdan Știrbu-chitară și voce, Andrei Jipa-clape, George Crețu-bass, Cosmin Matei-tobe, Eduard Ștefan-trompetă și Alexandru Bucșe-trombon.

În anul 2019 trupa a susținut o serie de concerte în Franța, în colaborare cu Liceul de Arte “Dimitrie Cuclin”, Galați și Lycee Jean Renou La Reole, Franța. Tot în anul 2019 trupa a susținut un concert la Ceahlău în cadrul festivalului Water Music Festival. De asemenea, merită menționate și câteva concerte locale: Zilele orașului Galați, S’live Rock Festival, o serie de concerte în Versus Pub etc.

Din anul 2021 au activitate în Casa de Cultură a Studenților din București .

Pe viitor, cei 6 tineri plini de entuziasm promit cât mai multe spectacole și lansarea a doua EP-uri în anul 2022.

Contact Among The Filters:

Facebook: https://www.facebook.com/AmongTheFilters

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCDTlK_oTO7rJP9nKom0kv5Q

Email: stirbubogdan16@yahoo.com

https://crs.ccs.ro/wp-content/uploads/sites/2/2022/04/among2.jpg
https://crs.ccs.ro/wp-content/uploads/sites/2/2022/04/among4-1.jpg